2012-ARC-2011-2012-home-menubalkARC-2011-2012

2011-videobutton-ARC

Sportvereniging ARC

Hier vind u alle informatie van en over de sportvereniging ARC. Actuele informatie over de vereniging met meer dan 1400 leden. Daarnaast informatie over het ARC-Heitinga toernooi voor de D, E en F pupillen en Businessclub ARC de Triomphe. ARC speelt met het 1e team in de Topklasse van het zaterdagamateurvoetbal. ARC heeft een snel groeiende dames- en meisjes afdeling en ook voor het G-voetbal kunt u bij ARC terecht.

2011-Linkbutton-ARCB1

ARC B1

ARC B1 komt uit in de zaterdagamateurcompetitie van de KNVB in de Hoofdklasse D, West II. ARC B1 heeft een eigen website waar veel informatie is te vinden rondom dit selectie elftal met zijn spelers. Daarnaast actuele informatie over de gespeelde wedstrijden, de standen en het programma voor de komende weken. De website wordt zeer goed up-to-date gehouden door ARC B1 leider Hennie den Houting.

2011-Linkbutton-ARC-Foto

ARC - Foto

Al jaren lang volgt ARC-huisfotograaf Rob Langerak de wedstrijden van ARC 1 in thuis- en uitwedstrijden. Op zijn eigen website kunt u meestal de volgende dag een fotoverslag van de laatst gespeelde wedstrijd vinden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de foto’s op de website van ARC, de ARC-Presentatiegids en het officiele cluborgaan de ARC-Klanken. Bovendien is Rob sportredakteur voor diverse Alphense weekbladen.

2011-Linkbutton-Voetballgids

De Voetbalgids

Voetbalgids.com  geeft informatie over alle 2690 voetbalclubs in Nederland. Bovendien zijn er bijna 2800 links naar webadressen van 2618 clubs. De website wordt dagelijks bijgewerkt en is dus heel actueel. Altijd handig als u even snel het juiste adres van een voetbalvereniging wilt hebben. Bovendien zijn alle clubadressen gratis op de TomTom te verkrijgen.

2011-Linkbutton-VoetbalopZaterdag

Voetbal op Zaterdag

Voetbal op Zaterdag is het epicentrum van het zaterdagvoetbal. Op zaterdagavond zeer moeilijk te bereiken door de vele bezoeken van zaterdagvoetbalfans uit het hele land. Elk weekend worden alle uitslagen van de Topklasse tot en met de 3e klassen verwerkt tot actuele standen. De website plaatst vele verslagen en foto’s van de top van het zaterdagamateurvoetbal.

2011-Linkbutton-AlphenStad

Sport aan de Rijn

Sport aan de Rijn is het sportprogramma van AlphenStadFM voor Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten. Elk weekend verslaan een grote groep vrijwilligers de sportwedstrijden uit de regio. Voor het maandoverzicht op de TV draagt ARCTV haar steentje bij door videobeelden beschikbaar te stellen van ARC.

.

All Rights Reserved by ARCTV - Contact - Realisatie: ARCTV 2011-2012