2012-ARC-2011-2012-home-menubalkARC-2011-2012

2011-Videobutton-Montfoort-CSVApeldoorn

vv Montfoort - CSV Apeldoorn  15 juni 2011

Montfoort schrijft geschiedenis! Vorig jaar op het nippertje Hoofdklasse gehaald via Na-Competitie en nu met vrijwel hetzelfde team in de grote finale tegen Topklasser CSV Apeldoorn. Doorzettingsvermogen, teamgeest, en de wil! om te winnen brachten de Montfoorters in de Topklasse! Een unieke prestatie voor een vriendenteam die met strijdlust en passie de top van het Zaterdagvoetbal hebben gehaald.

2011-Videobutton-Young-Boys-Montfoort

Young Boys - vv Montfoort  11 juni 2011

Young Boys moest alles op alles zetten om de finale tegen de CSV Apeldoorn te mogen spelen. De Montfoorters wonnen in eigen huis met 1-0 en hadden aan een gelijkspel genoeg. Wie een sterk aanvallend Young Boys verwachtte kwam bedrogen uit. Montfoort zette vanaf het begin druk op de ketel en won verdiend met 1-2. Nog 1 wedstrijd te gaan en de verassing is compleet! Montfoort naar het Walhalla van het Zaterdag-Amateurvoetbal!

2011-Videobutton-Montfoort-Young-Boys

vv Montfoort - Young Boys 7 juni 2011

Deel 1 van een tweeluik tussen de periodekampioen van de Hoofdklasse B en de Hoofdklasse A uit de top van het Zaterdag-Amateurvoetbal die strijden om een plaats in de Topklasse. De winnaar speelt de grote finale tegen de CSV Apeldoorn die het afgelopen seizoen op de p/d plaats eindigde in de Topklasse. Montfoort is de grote verassing in deze mini-competitie. Zij promoveerde vorig seizoen van de 1e klasse naar de Hoofdklasse.

2011-Videobutton-FCLisse-Nieuwkoop1

FC Lisse - SV Nieuwkoop  8 mei 2011 BEELDEN BINNENKORT OP DVD

Nog maar een puntje om het felbegeerde kampioenschap binnen te halen. Maar FC Lisse had ook nog belangen in deze wedstrijd want de 3e periode stond op het spel. Spanning vooraf dus op een zeer warm, maar gezellig Sportpark Ter Specke. Dit keer hield Nieuwkoop de zenuwen wel in bedwang en koerste het veilig naar de 2e klasse en hield FC Lisse zicht op de 3e periode. Vork 0-1, Assendelft 1-1. Even snel de schitterende goals!

2011-Videobutton-Nieuwkoop-Voorschoten

SV Nieuwkoop - Voorschoten ‘97  1 mei 2011

Nog drie punten had SV Nieuwkoop nodig om voor het eerst in haar historie te promoveren naar de KNVB 2e klasse. Aan de vrijwilligers heeft het niet gelegen, die hadden het Sportcomplex al op Topklasse-niveau gebracht voor de wedstrijd tegen de nummer twee Voorschoten’97. Alleen in het veld waren de zenuwen dit keer de bovenliggende partij en kwam Nieuwkoop met 2-2 nog goed weg. Volgende week tegen de FC Lisse dan maar.

2011-Videobutton-Video-Overig-GVVV-Zwaluwen30

GVVV - Zwaluwen ‘30   29 mei 2010

Het is nog maar de vraag of GVVV blij moet zijn met de 6-1 overwinning op Zwaluwen ‘30. Het doelsaldo is dan wel voortreffelijk maar men heeft Zwaluwen ook de hoop op een plaats in de Topklasse ontnomen. Blijft dus de vraag of Zwaluwen zich a.s. zaterdag nog kan opladen tegen ARC.

2011-Videobutton-Video-Overig-Velsen-Vrone

Velsen 2 - Vrone 2     24 mei 2010

Velsen 2 speelt na-competitie om een plaats in de reserve 1e klasse West 1. Uit werd er 2-2 gelijk gespeelt dus moest het in de return op het veld van Terrasvogels gebeuren. Het was een sobere wedstrijd met slechts twee hoogtepunten. Het werd uiteindelijk 1-0 voor de thuisploeg en dus mag men de laatste horde nemen op weg naar de 1e klas: De Koninklijke HFC 2.

2011-Videobutton-Video-Overig-Jodan-Boys-Achiles

In West II is het een goede gewoonte geworden om bij beslissingswedstrijden gebruik te maken van Sportpark de Molenwei, de thuishaven van de vv Heerjansdam. De ligging van het sportpark, de tribune, de prettige ontvangst en de totale sfeer dragen allemaal een steentje bij voor een spectaculair potje voetbal. Doe daar nog eens twee periodekampioenen bij (1B en 1C) en je middag kan niet meer stuk. Voor het eerst in haar geschiedenis staat Jodan Boys op de drempel van het Zaterdag Walhalla dat de Hoofdklasse heet.  Deze wedstrijd is ook te koop op DVD. Voor informatie: info@arctv.nl

.

All Rights Reserved by ARCTV - Contact - Realisatie: ARCTV 2011-2012